Harwood HillsCountry School

Skip to main content
Mobile Menu

Bell Schedules

Our Daily Schedule
Description / Period Start Time End Time Length
Indoor and outdoor extended care activities including: reading, songs, art, drama, free play, etc. 7:00 AM 8:50 AM 110 min
Circle time, Language Arts 9:00 AM 10:00 AM 60 min
Snack 10:00 AM 10:15 AM 15 min
Outdoor free play 10:15 AM 10:45 AM 30 min
Math, Writing, & Science activities 10:45 AM 11:30 AM 45 min
Indoor free play 11:30 AM 12:00 PM 30 min
Lunch 12:00 PM 12:30 PM 30 min
Potty & Prepare for Nap 12:30 PM 12:45 PM 15 min
Nap and quiet time 1:00 PM 3:00 PM 120 min
Snack 3:15 PM 3:30 PM 15 min
Outdoor free play 3:30 PM 4:30 PM 60 min
Table Activities, Art, Music 4:30 PM 5:00 PM 30 min
Story time, Table Activities, Manipulatives 5:00 PM 6:00 PM 60 min